PropertyValue
atol:definitionByCirad
  • any characteristic related to the ability of meat (muscle and associated fat and connective tissue, post-exsanguination) to meet certain standards (en)
  • toute caractéristique associée à la capacité de la viande d'atteindre certains standards. Elle est définie comme l'association du muscle, de la graisse qui lui est associée et du tissu conjonctif, post-exsanguination (fr)
oboInOwl:hasExactSynonym
  • fillet quality (xsd:string)
  • flesh quality (xsd:string)
  • flesh quality (for fishes) (xsd:string)
  • meat quality (xsd:string)
rdfs:label
  • caractère de qualité de la viande (fr)
  • meat quality trait (en)
atol:references
  • VTO:CP "Cari Park, Iowa State University Curator" (xsd:string)
is rdfs:subClassOf of
rdfs:subClassOf
atol:subsetAbsent
  • GoatAbsent (xsd:string)
  • HorseAbsent (xsd:string)
  • SoleAbsent (xsd:string)
atol:subsetPresent
  • CarpPresent (xsd:string)
  • CattlePresent (xsd:string)
  • ChickenPresent (xsd:string)
  • CodPresent (xsd:string)
  • DuckPresent (xsd:string)
  • GoosePresent (xsd:string)
  • MousePresent (xsd:string)
  • PigPresent (xsd:string)
  • QuailPresent (xsd:string)
  • RabbitPresent (xsd:string)
  • SalmonPresent (xsd:string)
  • SeaBassPresent (xsd:string)
  • SeaBreamPresent (xsd:string)
  • SheepPresent (xsd:string)
  • TilapiaPresent (xsd:string)
  • TroutPresent (xsd:string)
  • TurkeyPresent (xsd:string)
  • ZebraFishPresent (xsd:string)
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