PropertyValue
atol:definitionByCirad
  • any measurable characteristics of the amount of moisture in a cut of meat, determined by the difference in weight before and after oven drying (en)
  • toutes caractéristiques mesurables de la quantité d'humidité dans un morceau de viande, déterminée par la différence de poids avant et après un séchage au four (fr)
oboInOwl:hasExactSynonym
  • flesh moisture level (xsd:string)
  • flesh water content (xsd:string)
  • flesh water level (xsd:string)
  • meat water content (xsd:string)
  • meat water level (xsd:string)
rdfs:label
  • meat moisture level (en)
  • niveau d'humidité de la viande (fr)
atol:references
  • INRA:PHASE "INRA PHASE" (xsd:string)
is rdfs:subClassOf of
rdfs:subClassOf
atol:subsetAbsent
  • GoatAbsent (xsd:string)
  • HorseAbsent (xsd:string)
  • MouseAbsent (xsd:string)
  • SoleAbsent (xsd:string)
  • ZebraFishAbsent (xsd:string)
atol:subsetPresent
  • CarpPresent (xsd:string)
  • CattlePresent (xsd:string)
  • ChickenPresent (xsd:string)
  • CodPresent (xsd:string)
  • DuckPresent (xsd:string)
  • GoosePresent (xsd:string)
  • PigPresent (xsd:string)
  • QuailPresent (xsd:string)
  • RabbitPresent (xsd:string)
  • SalmonPresent (xsd:string)
  • SeaBassPresent (xsd:string)
  • SeaBreamPresent (xsd:string)
  • SheepPresent (xsd:string)
  • TilapiaPresent (xsd:string)
  • TroutPresent (xsd:string)
  • TurkeyPresent (xsd:string)
rdf:type